杏MAP导航

Шукати

Катя з одн??ю ?з сво?х п?доп?чних Катя з одн??ю ?з сво?х п?доп?чних  

21-р?чна медсестра з Ки?ва: Я не ви?жджаю, бо потр?бна тут пац??нтам ? л?тн?м людям

Катя, що належить до Сп?льноти святого Ег?д?я в Ки?в?, вир?шила залишитися у м?ст?, бо саме тут тепер надзвичайно потр?бн? ?? навики медсестри-анестез?олога, ? кр?м того, на ?? допомогу розраховують л?тн? люди, яким д?вчина допомага? разом з ?ншими членами сп?льноти.

Св?тлана Духович – Ватикан

Серед навколишнього хаосу, породженого в?йною, людськ?й душ? нелегко в?днайти р?вновагу ? в?дновити сили. Той, хто навчився ц?нувати теплоту людських вза?мин, кого загартували випробування, той здатен черпати сили в кожному маленькому жест? п?дтримки, в словах вдячност?, в усм?шц? чи нав?ть в простому погляд?. Незважаючи на св?й молодий в?к, це чудово усв?домлю? 21-р?чна студентка останнього курсу медичного факультету Катя. Вона працю? медсестрою-анестез?ологом в одн?й ?з столичних л?карень, а у в?льний час допомага? л?тн?м людям, розносячи ?м ?жу. Д?вчина дба? про ?хн? виживання, а вони, стають для не? духовною опорою.

В телефонному ?нтерв’ю для Рад?о Ватикану – Vatican News Катя поясню?, чому вона вир?шила залишитися в Ки?в?, м?ст?, яке потерпа? в?д бомбардувань:

Допомагати похилим в?ком людям Катя почала ще до в?йни разом з ?ншими членами Сп?льноти святого Ег?д?я. Тепер ц? люди потребують особливо? допомоги й уваги. «Багато з них, при потреб?, не можуть нав?ть з?йти в укриття», – зазнача? вона, розпов?даючи про сво?х п?доп?чних:

Катя належить до руху «Молодь за мир», що д?? при Сп?льнот? святого Ег?д?я. «Чи слово мир набуло для тебе нового значення?». Ось ?? в?дпов?дь:

Наша молода сп?врозмовниця, що вража? сво?ю см?лив?стю й великодушн?стю, зверта?ться до сво?х ровесник?в укра?нц?в з? словами п?дтримки:

23 березня 2022, 17:14