杏MAP导航

Пошук

?люстрацыйнае фота ?люстрацыйнае фота 

“24 гадз?ны для Пана” – нагода спазнаць Божую м?ласэрнасць

?н?цыятыва “24 гадз?ны для Пана” – гэта нагода, каб паразважаць над уласным жыццём ? асаб?ста спазнаць м?ласэрнасць Бога, - за?важы? арцыб?скуп Рына Ф?з?кела.

Старшыня Папскай рады па новай евангел?зацы? ? ?нтэрв’ю Vatican News нагада? пра кашто?насць вел?капоснай акцы?, якая 12-13 сакав?ка 2021 г. праходз?ць у Касцёле. У яе рамках мног?я храмы застаюцца адкрытым? на працягу 24 гадз?н, каб даць дадатковую магчымасць прыступ?ць да споведз?.

?н?цыятыва заахвочвае знайсц? с?лы ? задумацца над тым, к?м мы з’я?ляемся, як?я слабасц? маем, каб стаць перад чалавекам, як? ад ?мя Бога прамов?ць, суцешыць ? адорыць Божым прабачэннем. Усвядом?ць гэту бл?зкасць Пана асабл?ва важна ? кантэксце набл?жэння Пасх?, якая з’я?ляецца найбольш датыкальным знакам надзе?, як? Бог дае кожнаму з нас ? ?сяму чалавецтву, патлумачы? арцыб?скуп Ф?з?кела.

?ерарх нагада?, што сёлета ?н?цыятыва “24 гадз?ны для Пана” праходз?ць ва ?мовах пандэм??, таму выказа? пажаданне, каб был? створаны макс?мальна бяспечныя ?мовы для пэн?тэнта? ? святаро?, як?я ?дзяляюць сакрамэнт споведз?.

13 сакав?ка 2021, 12:02