杏MAP导航

Пошук

Сусветны дзень бедных у Рыме. Франц?шак разам з малазабяспечаным? людзьм? падчас дабрачыннага абеду ? Ватыкане Сусветны дзень бедных у Рыме. Франц?шак разам з малазабяспечаным? людзьм? падчас дабрачыннага абеду ? Ватыкане  (VATICAN MEDIA Divisione Foto)

Нямецк? актор: Франц?шак – Папа для простых людзей

Франк Арнольд, як? агучы? нямецкую верс?ю а?таб?яграф?? Папы Франц?шка пад назвай Spera (Майце надзею), падзял??ся ?ражанням? ад працы над кн?гай ? асобы Пантыф?ка.

Аляксандр Амяльчэня - Vatican News

Нягледзячы на тое, што Арнольд выйша? з пратэстанцкай супольнасц? ? не л?чыць сябе рэл?г?йным чалавекам, праца над а?дыёверс?яй папскай кн?г? ?стотна па?плывала на яго светапогляд. Пра гэта ён распавё? катал?цкаму ?нтэрнэт-парталу domradio.de.

Франц?шак разумее Касцёл з паз?цы? простых людзей

"Франц?шак – гэта Папа, як? глядз?ць на свет вачыма простых людзей, ? гэта мяне вельм? ?раз?ла", - падзял??ся нямецк? актор. Паводле яго сло?, асабл?ва кранальным? з'я?ляюцца тыя месцы ? кн?зе, дзе Пантыф?к гаворыць пра сваё гало?нае ?мкненне – разумець Езуса ? рэл?г?ю з паз?цы? простых людзей, бедных ? адк?нутых грамадствам.

Кн?га прымушае па-новаму паглядзець на духо?насць

"Гэтая кн?га падштурхнула мяне па-?ншаму паглядзець на рэл?г?йнасць ? духо?насць", - прызна?ся Арнольд. Хоць ён ? не плануе вяртацца ? Касцёл, але рэкамендуе кн?гу ?с?м, хто ц?кав?цца духо?ным? пытанням?. "Яна нап?сана неверагодна пран?кнёна ? л?таратурна прывабна. Аповед пра падзе? з жыцця Папы захапляе ? ?ражвае", - за?важы? актор.

Кн?га Spera выйшла на м?нулым тыдн? адначасова ? больш чым 80 кра?нах свету.

22 студзеня 2025, 11:05