杏MAP导航

Пошук

Падчас першага з'я?лення Папы Льва XIV на балконе цэнтральнай лоджы? ватыканскай баз?л?к? Падчас першага з'я?лення Папы Льва XIV на балконе цэнтральнай лоджы? ватыканскай баз?л?к?  (AFP or licensors)

Папа Ле? XIV: праграма першых дзён пантыф?кату

Новаабраны Папа Ле? XIV правядзе першую ?мшу з кардыналам? ? С?кстынскай капэле ? пятн?цу, а ? нядзелю звернецца да верн?ка? з мал?твай “Regina Coeli”. У панядзелак адбудзецца а?дыенцыя для супрацо?н?ка? СМ?.

Аляксандр Амяльчэня - Vatican News

К?ра?н?к Залы Друку Святога Пасада паведам?? аб граф?ку першых аф?цыйных мерапрыемства? новаабранага Папы Льва XIV. Ужо за?тра, 9 мая 2025 года, новы Пантыф?к узначал?ць, у адпаведнасц? з традыцыяй, святую ?мшу ? С?кстынскай капэле разам з Калег?яй кардынала?. Урачыстая л?тург?я распачнецца ? 11.00.

У нядзелю, 11 мая 2025 года, Пантыф?к зно? з'яв?цца на цэнтральнай лоджы? ватыканскай баз?л?к?, каб узначал?ць вел?кодную мал?тву “Уладарка неба” (Regina Coeli) у 12.00. Гэта будзе першы нядзельны мал?то?ны зварот новага Папы да верн?ка? ? п?л?грыма?, як?я збяруцца на Плошчы Святога Пятра.

Акрамя таго, як паведам?? Матэа Брун?, у панядзелак, 12 мая 2025 года, у 10.00 у ватыканскай Зале Па?ла VI адбудзецца а?дыенцыя Пантыф?ка для прадста?н?ко? сродка? масавай ?нфармацы?, як?я распавядал? ?сяму свету пра гэтыя насычаныя падзеям? дн?.

Чакаецца, што ? бл?жэйшыя дн? будзе абвешчана таксама дата ?рачыстай ?на?гурацыйнай ?мшы, падчас якой Папа Ле? XIV аф?цыйна распачне сваё служэнне як Б?скуп Рыма ? Пастыр Па?сюднага Касцёла.

08 мая 2025, 21:34